Årets entreprenör/innovatör

Priset Årets entreprenör/innovatör delas ut av Atrinova. Förra årets vinnare var Sizes work.

Årets entreprenör/innovatör 2019
Förra årets vinnare var Sizes work.

Bakgrund till priset

Atrinova vill lyfta fram Oskarshamns samhällsbyggare, företagare, kollega eller varför inte hen ’runt hörnet’, som hittade lösningen som ingen trodde fanns. Den som gjorde det som inte gick att göra, den som visade att ingenting är omöjligt. Atrinova vill lyfta personer med förmåga att inte bara tänka nytt och se nya lösningar, utan som också har förmågan att vidta handling, som har förmågan att göra slag i saken. 

Kriterierna för årets entreprenör/innovatör

En entreprenör/innovatör ser det ingen annan ser, men nöjer sig inte, utan gör sedan, det ingen annan gjort. 
Envist och målmedvetet, genom motgång och framgång hittar man nya lösningar som får omgivningen att häpna och imponeras.

Om Atrinova

Logga för Atrinova i Oskarshamn

Atrinova arbetar med att stötta nyföretagare och/eller entreprenörer med innovativa affärsidéer och som har förmågan och viljan att starta och driva ett tillväxtföretag. Atrinova erbjuder även en marknadsnära plattform där man på kommersiella grunder kan testa och demonstrera nya produkter inom energi, miljö och teknik. Verksamheten är en del av Nova Utbildning, FoU & Affärsutveckling som arbetar för att stärka regionen.

Oskarsgalans betydelse

Oskarshamnsregionen är framstående, ibland mycket mer framstående än vad många av oss som bor och verkar här vågar tro. Oskarsgalan har en värdefull uppgift i att lyfta fram alla de människor och insatser som gör att Oskarshamn blivit en förebild som omgivningen imponeras av.