Biljetter

Säkra din biljett till Oskarsgalan!

Biljetter kostar 1 150 kr exklusive moms per person och köps på turistinformationen i Oskarshamn med kort eller mot faktura, alternativt kontaktar du Johanna Asp för mer information kring de olika galapaketen.

Vi vet att biljetterna brukar gå åt som smör i solsken, så om du vill säkra dina biljetter ska du kontakta Johanna Asp på oskarsgalan@oskarshamn.com, 072-560 80 72, för mer information om olika galapartnerpaket där minst två biljetter ingår. För 1 150 kr (exkl.moms) får du gala, trerätters meny, underhållning och fest, allt i ett!

Oskarsgalan öppnar 17.15 då är det mingel och bubbel. Till bords sätter vi oss 17.55 för att njuta av prisutdelning och underhållning. Ca 20.00 bjuds vi en trerättersmiddag. Det kan således vara klokt att inte komma helt utsvulten till galan. Efter middagen dansar vi loss till härlig musik och njuter av högklassig underhållning. En helkväll helt enkelt!

Boka biljetter och betala på faktura

Precis som tidigare år så erbjuder vi möjligheten att enkelt beställa dina partnerpaket och biljetter online och betala mot faktura. Du beställer enklast dina biljetter i nedan formulär. Galabiljetterna kostar 1 150 kr exkl. moms och då ingår trerättersmiddag, dryck, prisutdelning, underhållning och efterfest.

Har du några frågor eller funderingar kring galan eller vill boka ditt partnerpaket via telefon så är du varmt välkommen att kontakta vår projektledare Johanna Asp på 072-560 80 72.

Bli en del av galan som silverpartner

Du och ditt företag är välkomna att bli partner till Oskarsgalan. Varmt välkommen att kontakta oss på oskarsgalan@oskarshamn.com eller 072-560 80 72 för att boka ditt paket.

Silverpartner till Oskarsgalan

Som silverpartner till Oskarsgalan erbjuds ni följande förmåner:

Ni exponeras med ert företags logotyp i Oskarsgalans marknadsföring. Ni kommer att synas med ert varumärke i all trycksaksproduktion och via annonsering som kommer att ske under våren i Oskarshamns-Tidningen, vid cirka femton tillfällen. I inledningen av galan visas en tackfilm för publiken där ni som silverpartner får extra fokus med större logotyp och längre exponering. Dessutom ingår fem galabiljetter.

Läs hela beskrivningen av silverpartnerpaket här.

Bronspartner till Oskarsgalan

Som bronspartner till Oskarsgalan erbjuds ni följande förmåner:

Ni kommer att exponeras ni på Oskarsgalans webbplats och i galans sociala medier (Twitter, Facebook, Instagram) med ert företagsnamn. Ni får utrymme i tackfilmen som visas i inledningen av galan. Ni exponeras även med ert företagsnamn i galans programblad, vilket återfinns vid varje bord.
I ert partnerskap som bronspartner ingår två galabiljetter.


Läs hela beskrivningen av bronspartnerpaket här.