Partner

Vill du bli en stolt partner till Oskarsgalan? Var med och utveckla Oskarshamns största gala! Oskarsgalan är en viktig del av arbetet med att göra varumärket Oskarshamn starkare, ett arbete som vi gärna ser att ni blir en del av. Vi erbjuder därför dig som partner unik exponering i samband med Oskarsgalans marknadsföring. 

Adam Jacobsson marknadschef på Destination Gotland

Attraktiva Oskarshamn är en självklar partner och vävort i samarbetet att utveckla besöksnäringen på respektive ort. Därför är det givet för oss att vara partner till Oskarsgalan.

Adam Jacobsson, Sälj och Marknadschef på Destination Gotland

Bli en stolt partner av galan där hjältar och eldsjälar hyllas! Du är otroligt viktig för oss. Läs mer om de olika partnerpaketen nedan. Har du några frågor, funderingar eller vill boka ditt paket via telefon, kontakta gärna vår säljansvarige, Johanna Asp, på 072-560 80 72.

Silverpartner till Oskarsgalan

Som silverpartner till Oskarsgalan erbjuds ni följande förmåner:

Ni exponeras med ert företags logotyp i Oskarsgalans marknadsföring. Ni kommer att synas med ert varumärke i all trycksaksproduktion och via annonsering som kommer att ske under våren i Oskarshamns-Tidningen, vid cirka femton tillfällen. I inledningen av galan visas en tackfilm för publiken där ni som silverpartner får extra fokus med större logotyp och längre exponering. Dessutom ingår fem galabiljetter.

Läs hela beskrivningen av silverpartnerpaket här.

Bronspartner till Oskarsgalan

Som bronspartner till Oskarsgalan erbjuds ni följande förmåner:

Ni kommer att exponeras ni på Oskarsgalans webbplats och i galans sociala medier (Twitter, Facebook, Instagram) med ert företagsnamn. Ni får utrymme i tackfilmen som visas i inledningen av galan. Ni exponeras även med ert företagsnamn i galans programblad, vilket återfinns vid varje bord.
I ert partnerskap som bronspartner ingår två galabiljetter.


Läs hela beskrivningen av bronspartnerpaket här.