Om galan

Vi rullar ut Röda mattan för dig, för din granne och för dina arbetskompisar. Det är en ära för Attraktiva Oskarshamn AB att få bjuda in till stor gala en gång om året.

Gala med oskarshamnare i huvudrollen

Råmaterialet finns ju redan här i staden – medmänniskorna, talangerna, vardagshjältarna – bara att plocka bland och förse med statyetter.

Grundtanken med Oskarsgalan är att låta Oskarshamn och invånarna se sig i spegeln och upptäcka att det som syns där är rätt snyggt, coolt och faktiskt riktigt bra. Det är ofta lättare att se det som finns på andra ställen än att se det som finns hemma. Gala och glamour för en kväll, javisst, men det finns också en djupare tanke om att galan kan bidra till att väcka nya insikter och idéer om den egna staden.

Även om strålkastarljuset är tillfälligt, så lämnar gästerna galan med nya möjligheter. Att dela ut priser och hylla är ett redskap för att lyfta fram goda exempel, framgångsrika satsningar, ideellt arbete och annat som på olika sätt gör att vi kan inspireras av varandra. 

Prisutdelningen är en krydda i galan, men det finns fler. 

”Vi skaffar barnvakt, klär upp oss och gör oss fina. Det är inte så ofta man har chansen till glamour i vardagen. Oskarsgalan är ett roligt tillfälle att få fixa till sig lite extra. Och så är det roligt att se alla så snygga, både killar och tjejer”

Therese Albinson, till vardags egen företagare och frisör.

Lokala talanger bidra med underhållning

På scenen får lokala talanger bidra med underhållning. Festen är ett tillfälle att skapa relationer. Du kanske knyter en affärskontakt, träffar en föreningsmänniska som inspirerar dig att börja med en ny fritidsaktivitet, eller återser någon du inte har träffat på länge. Man vet aldrig vad man tar med sig hem från den här kvällen.

Vinnarstatyetten för Oskarsgalan

Oskarsstatyetten

Varje vinnare erhåller sitt eget exemplar av vår statyett Utmaningen, tillverkat av skulptören Jonas Wimelius. Statyetterna är i materialet brons och väger runt ett kilo.
Och vinnaren är…

Klädkod

Under galakvällen har vi klädkod Kavaj för festen. Det innebär en helkostym för herrar som kan vara ljusare om det passar, slips eller fluga. För damer är det klänning, kjol eller byxdress. 
Lämna gympaskorna och jeansen hemma denna kväll!

Bli en stolt partner

Guld-logga Oskarshamn

Vill du bli en stolt partner till Oskarsgalan? Var med och utveckla Oskarshamns största gala! Oskarsgalan är en viktig del av arbetet med att göra varumärket Oskarshamn starkare, ett arbete som vi gärna ser att ni blir en del av. Vi erbjuder därför dig som partner unik exponering i samband med Oskarsgalans marknadsföring. 

Bli en stolt partner av galan där hjältar och eldsjälar hyllas! Du är otroligt viktig för oss. Läs mer om de olika partnerpaketen nedan.
Har du några frågor, funderingar eller vill boka ditt paket via telefon, kontakta gärna vår säljansvarige, Johanna Asp, på 072-56 08 072.

Silverpartner till Oskarsgalan

Som silverpartner till Oskarsgalan erbjuds ni följande förmåner:

Ni exponeras med ert företags logotyp i Oskarsgalans marknadsföring. Ni kommer att synas med ert varumärke i all trycksaksproduktion och via annonsering som kommer att ske under våren i Oskarshamns-Tidningen, vid cirka femton tillfällen. I inledningen av galan visas en tackfilm för publiken där ni som silverpartner får extra fokus med större logotyp och längre exponering. Dessutom ingår fem galabiljetter.

Läs hela beskrivningen av silverpartnerpaket här.

Bronspartner till Oskarsgalan

Som bronspartner till Oskarsgalan erbjuds ni följande förmåner:

Ni kommer att exponeras ni på Oskarsgalans webbplats och i galans sociala medier (Twitter, Facebook, Instagram) med ert företagsnamn. Ni får utrymme i tackfilmen som visas i inledningen av galan. Ni exponeras även med ert företagsnamn i galans programblad, vilket återfinns vid varje bord.
I ert partnerskap som bronspartner ingår två galabiljetter.


Läs hela beskrivningen av bronspartnerpaket här.