Årets integrationspris

Priset årets integrationspris delas ut av Press Kogyo Sweden. 2019 års vinnare var Internationella kvinnoföreningen Olivia.

Press Kogyo Sweden jobbar långsiktigt på flera plan, ökad integration är ett av dem och vi är extra stolta att under Oskarsgalan stå bakom årets integrationspris. Vi har sagt det förut men det tål att sägas igen och igen, människor som hjälper medmänniskor ska uppmärksammas och hyllas.

Respekt för individen är vårt ledord. Allas lika värde oavsett bakgrund, hudfärg, etnicitet eller religion är en självklarhet. Vi är stolta över vår arbetsplats med över 20 nationaliteter och det gruppen tillsammans uträttar varje dag. Vårt lag jobbar dagligen med gemensamma mål som samtliga behöver den största byggstenen av dem alla, respekt för individen!

Främja samarbete och bidra till möten över gränser

Logga för Press Kogyo

För oss på Press Kogyo Sweden är huvudsyftet med priskategorin att tillvarata de nyanländas kompetens för att skapa arbetskraft i det svenska samhället. För att kunna bli nominerad till årets integrationspris ska företaget, organisationen, föreningen eller personen aktivt arbeta med att integrera människor. Insatser som vi nu vill uppmärksamma skapar i förlängningen arbetskraft till bland annat industrin i vår region. Mångfald är för oss så givet. Det handlar om individer med starkt engagemang oavsett ålder kön eller bakgrund. När resultatet av lyckad integration kommer samhället till nytta på flera plan har vi lyckats med vår grundtanke bakom integrationspriset, tillsammans så växer vi!